Spårat ur.

Här är det farligt tomt. Ungefär som i min skalle. I veckan har vi spårat ur och druckit som svin. Det har sjungits, gråtits, skrattats och självklart har man skämt ut sig lite. Men det var längesen man fuckade ur så här, eller ens hade så här kul. Tack mina vänner och ovänner för en spännande vecka. Nu ska jag åka till Luleå för lite terapi, eller rehab. Och på söndag ska jag tatuera mig! Puss!


Nytt: Matte Caliste, Keya & Vic Vem - Bränner bilar

Ännu en låt med så jävla starkt budskap. Så jävla fet. Och bara ett råd: Läs förtexten innan ni dömer ut låten.
 
 

Det är över nu.

Jag är ostabilare än någonsin. Känns som om marken under mina fötter brister och jag liksom haltar fram. Min enda fasta punkt är borta. Har läst några få rader säkert 20 gånger idag. Min enda fasta punkt är borta. Jag är helt tom. Det kanske faktiskt är över på riktigt nu. Nu har jag tappat fotfästet. Helt & hållet. Aldrig har jag relaterat så här mycket till en enda låt.
 
"Hade ett hjärta fullt av slag,
De kom och tog det från mig idag.
Allt runt här känns så grått,
allt ljus vi såg har dött.
Nu är du fast, och jag längtar bort.
Det är över nu,
inget mer "jag & du"."
 
 
 
 

Kärlek

Linda Pira i Musikhjälpen tillsammans med Stor. Känner inget annat än kärlek för dessa två.
 
 
 

Med tiden blir vi pappfigurer

Fan vad jag vill se den här live. Ja, detta var ju nästan live. Klippet är från Musikhjälpen. Det kändes som att jag såg dem live, Danne & Organismen. Hjältar.
 
 
    

Jag är Jason.

Jag blev så otroligt rörd när jag för första gången såg Timbuktus tal. Och det är så otroligt vackert av alla dessa människor att göra det här. I videon ser ni bl.a. Oskar Linnros, Lilla Namo, Abidaz, Sebbe Staxx & Adam Tensta.
Jag kan inte göra annat än att ställa mig jämsides med dem och upprepa allt de säger.
Jag. Är. Jason.
 
 
 
#Jag Är Jason.

En film till Jason Diakité [Timbuktu].

Tack till Tomas Ledin, Adam Tensta, Petter Alexis, Lilla Namo, Michel Dida, Gina Dirawi, Frida Hasselvall, Oskar Linnros, Abidaz, Sebbe Staxx, Lorentz & Sakarias, Chords, Moebama, Daniel Sachs, Paolo Roberto, Mack Beats, Dj Sleepy, Miki Asante, Daniel Ek, DJ Shirkhan, Decida, Hanna Lundgren, Mapei, Claes Uggla, Mikael Wranell, Mange Hellberg, Adam Kanyama, Taro Tanisawa, Alexander Salzberger, Michelle Kadir, Simon Emanuel, Jocke & Johan från Movitz, Björn Barnekow, Jose Saxlund, Julia Adams, Simon Yemane, Emeli Ponten, Roine, Curry, Apollo och många många fler.

Men mest av allt: Tack Jason.

------------

Redline Studios och StuckLife har producerat en t-shirt för att visa vårt stöd till Jason "Timbuktu" Diakité och även visa vår ståndpunkt i motståndet mot rasism.

All vinst som denna tee inbringar kommer skänkas till antirasistiskt arbete i Sverige.
http://store.stucklife.com/product/jagärjason

-----------

Delta i Stockholm Mot Rasism imorgon i Stockholm, mer information här:
https://www.facebook.com/events/43680...


Film producerad av Danni.
Foto och redigering av Visual Cooks: visualcooks.com

Video: Kartellen feat. Timbuktu - Svarta duvor & vissna liljor

Detta är förmodligen den viktigaste musikvideon som släppts under hela 2014. Ni får säga vad ni vill om Sebbes "hot" mot SD, men allt han säger är sant. Allt som de båda säger är sant. "Palme fick ett nackskott, SD fick en jackpot."
SD måste ut från Riksdagen. Jag hoppas att alla röstar rött i valet nästa år. För om SD skulle vinna så kommer det här landet rasera. Vill ni verkligen leva i ett land som är uppbyggt på ignorans och rädsla? Det vill iallafall inte jag. #fuckSDtillsdeskickasutfrånriksdagen
 
 

#NästaNivå: Caty & AMC - Hela världen ser oss

Här har ni släppet som jag längtat mest efter! Bloggerskan Caty som jag följt några år nu, har börjat göra musik! Älskar låten. Hon inspirerar mig sjukt mycket. Och nu har hon dessutom startat upp något som heter "Hiphopfabriken" (Läs mer om det på Caty.nu), som jag funderar på att börja gå till, när jag väl flyttar till Stockholm.
Kolalala in videon här under!
 
 
 
Caty & AMC - En av de fyra "Nästa Nivå" vinnarna 2013.
"Hela världen ser oss"
Text: Caty Testad och Angelica Gonzales
Musik: Magnus "Embee" Bergkvist
Producent: Magnus Bergkvist
Musikvideo: Mig-L (Redline Records)

#NästaNivå: Firat Alby - OH SHIT!

Labyrints val till Nästa Nivå. Bra val Labyrint!
Här nedanför har ni hans första officiella låt & video!
 
 
 
 
Firat Alby - En av de fyra "Nästa Nivå" vinnarna 2013.
"Oh Shit!!"
Text: Firat Delen
Musik: Simon "Sai" Wimmer
Producent: Simon "Sai" Wimmer
Musikvideo: Mig-L (Redline Records)

#NästaNivå: Juice BC - Dit vinden tar oss

Juice BC är artisten som ingen mindre än Stor valde ut för Nästa Nivå. Tycker att de funkar jävligt bra tillsammans, Juice är ju även med på Stors senaste platta, Sherekan XIII!
 
 

#NästaNivå: 14X - Se mig gå

14X består av artisterna Rawda, och Gabbe. De är en del av projektet Nästa Nivå. Om ni vill veta mer om själva projektet så är det bara att använda Google.
Jag gillar låten, och videon. Även om jag haft lite svårt för Rawda så erkänner jag att hon var grym på den här.
 
 

Drömfångare.

Om jag ska vara ärlig så trodde jag att jag aldrig mer skulle lyssna på just Daniel Adams-Ray. Efter att ha blivit så himla leds på "Gubben i lådan", så var jag även leds på honom. Men hans nya album...Finner inga ord. Det är som en drog, låtarna bara gräver sig ner i själen på mig. Förstår mig på något vridet sätt. Precis som Oskar Linnros alltid förstår mig, på något sjukt och vridet sätt. Ni gör mina dagar lättare pojkar. Sluta aldrig med det.
 
 

Nytt: Ison & Fille - Vår sida av stan (med Natty Silver)

Äntligen släpper Ison & Fille något nytt. Man kan nästan kalla det en Comeback. Låten "Vår sida av stan" är producerad av ingen mindre än Mack Beats. Tyckte den var otroligt fet och jag kan lova att den kommer spelas ett tag framöver.
 
 

Hur blir man vän med sina demoner?

Nu är jag så där underbart ostabil igen. Det pågår så mycket konstiga saker på insidan av mig. Jag hade nästan glömt bort att allt kunde kännas så här upp och ner. Jag är inte deprimerad, absolut inte. Jag måste bara någon gång ta itu med allt det där som jag grävt ner. Men inte idag, inte imorgon, kanske senare. Tills dess får ni leva med såna här inlägg. Lite då och då blir man så här. För hur blir man vän med sina demoner när man inte ens kan erkänna att de finns?
 
 
 

This moment, we own it.

Idag har varit en tung dag. Min favoritskådis, min barndoms hjälte, Paul Walker, har gått bort. I en bilolycka ironiskt nog. Ni kanske tycker det är löjligt att sörja nån som man inte ens känner, men han har varit min favorit sen första Fast & Furious kom, och han var en väldigt varm och omtyckt person i hela världen. Så må han vila i frid! ❤️


#Rödnovember: Mohammed Ali - Rapstjärna ft. Aki & Sabina Ddumba

Jag har heeelt glömt bort att lägga upp denna. Förlåt!
Jävligt härlig låt & video. Den spelas flitigt här hemma kan jag lova.
 
 
 
Mohammed Ali - Rapstjärna feat. Aki (Official Video)
Lyssna på Spotify: http://open.spotify.com/track/4Z5Z4Ib...
Regi, Foto, Edit: Masse Scorsese
B foto: Mig-L
Prod: Salla

#Rödnovember: Linda Pira - Eld blir glöd

 
 
Streetvideo med Linda Pira "Eld blir glöd" med Seinabo Sey
Producerad av : Masse Salazar/ TSB
Video regisserad av: Masse Scorsese
Låten är från Linda Piras EP "Matriarken".
Label:Redline Recordings

#Rödnovember: Linda Pira - Matriarken (EP)

I fredags släpptes det sista tillskottet i #Rödnovember. Känns lite trist, men man vet ju att det kommer komma feta grejer från Redline hela tiden. Det sista släppet var iallafall Linda Piras nya EP Matriarken. Alla låtarna var bra, men visst hittade jag ju speciella favoriter. "Eld blir glöd" & "Knäpper mina fingrar" som även Stor medverkar på.
Jag älskar fan Linda, hon har sån jäkla attityd och sjukt flow. Hon är nog min favorit på raphimlen just nu.
 
 Annerica@hotmail.se