Earl Sweatshirt @ Debaser Strand

Det var magiskt i Söndags. Helt jäkla magiskt. Innan det började så kan jag erkänna att jag var lite obekväm med att vara ensam. Har liksom aldrig varit på en spelning ensam tidigare. Nåväl, fick lite sällskap innan av Melika också (duvetinte.se), men under spelningen fick jag stå ensam mitt i publikhavet.
 
Publiken var så jävla hypad så det var helt sinnessjukt. Folk knuffade runt varandra, hoppade, skrek och viftade med händerna. Jag kan erkänna att jag var en av dem. Den första ut på scenen var ingen mindre än Taco. Jag hade ingen aning om att han skulle vara med så jag råkade släppa ut ett ganska stort glädjetjut när jag fick syn på hans enorma afro. Han försökte hypa igång publiken, och gissa om han lyckades? 
Jag har läst lite överallt att Odd Future oftast får igång publiken så pass mycket att det blir väldigt stökigt och kaosigt. Och det var ingen underdrift måste jag säga. 
Earl var iallafall till och med bättre live än vad jag hade förväntat mig. Han hade en otroligt bra kontakt med publiken och sån otrolig energi. Han fick publiken att sjunga med i varenda låt, och larvade sig mycket mellan låtarna. Man liksom drogs med i stämningen och höll ingen koll på klockan. Det var helt enkelt magiskt. Jag sjöng med så mycket själv så stämbanden var nästan ömma efteråt. När beatet till "Chum", "Hive", "Sunday" och "Uncle Al" kickade igång så fick jag såna rusher genom kroppen, det kändes som kärlek! 
Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara med ord, men Earl får 10/10 i betyg av mig. Nu ska jag bara se resten av dem! 
Alla bilder finns på min Facebook, och videos kommer när jag fått upp dem på Videofy :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Annerica@hotmail.se