Joel Fungz - På min tid

 
Alltså shit, hur grym är han inte?
Det har varit tyst från Joel Fungz ett bra tag. Men för ungefär en vecka sedan släppte han den här bomben. Men eftersom jag är keffast på planeten at the moment så har jag inte hunnit lägga upp den förrän nu. Men bättre sent än aldrig va?
 
Allt i videon gick så sjukt snabbt så hängde knappt med, haha! Men gillade verkligen stuket på videon. Han liksom jagade sig själv genom hela grejen. Älskar när artister testar nya typer av videos!
 

Kommentarer
Postat av: tony masud

Video-idén för första delen av videon är egentligen en blinkning till Eagle-Eye Cherrys klassiker "Save Tonight" https://www.youtube.com/watch?v=zHxnm1-gVS4 fast i en modern variant.

och för mer förklaring om vad som händer. I början ser man baxar-Joel som tittar på snubbe med en väska (som sagt, kolla noga i save tonight så ser man att rånar-eagle-eye köper ett par strumpbyxor i början). Sen när man ser honom igen så har han snott hans väska. Han ska ta väskan till Dealer-Joel som kommer ut ur salongen och väntar på att han ska leverera men Baxar-Joel gör det inte på hans tid och fakkar upp men Baxar-Joel förstod att han var sen och tror att det är den bilen ska droppa väskan vidare till.

2016-12-10 @ 19:41:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Annerica@hotmail.se