Faraz Azar ft. Enes - Tranquilo

 
Faraz testar verkligen alla olika genres han kommer över. Denna gången blev det trap. Jag ska inte ljuga, han klarar av alla de genres han testar. Han kan verkligen anpassa sin röst. Såå grym!
 
Jag gillade iallafall låten grymt mycket. Både Faraz och Enes är grymma!
 
Lyssna på den ni också:
 

Pato Pooh - Driftig ft. Jireel & Denz

 
Kan vi snacka om Nivy eller? Vilket jävla team de är. Finner knappt ord. Så sjukt grymma artister, och producenter. 
 
Detta är en låt som jag tror många behöver, för att hämta motivation och pepp. Dessutom var låten riktigt riktigt bra, och videon passade verkligen in.
 
Ta er tid att kolla in den:
 

TU5EN - HUNDRA80 (EP)

 
Bennett bröderna från Göteborg gör det som jag länge väntat på. De släpper EP!!
Jag har länge känt att detta är något de måste göra, för det finns inga andra som dessa två. 
Vissa låtar på EPn är såna som jag redan hört, men det fanns någon ny också. Jag älskar alla låtar lika mycket. Så sjukt grymma människor.
För tillfället finns EPn bara på SoundCloud, men den ska släppas på fler streamingtjänster med tiden. Vet inte när, men jag kommer absolut meddela er när detta händer.
 
Alla låtar är proddade av Filip Hunter. Grym producent vill jag bara tillägga.
 

Karim & Mwuana - Jag kan dig

 
Jag råkade se på Snapchat att Mwuana släppt en ny låt. Så jag skyndade in på Spotify men jag hittade ingenting. Så jag satt där som ett frågetecken ett tag, innan jag insåg att Youtube också finns. 
 
Vilken duo dessa två är. Karim och Mwuana, dreamteam. Låten har riktig sommarvibe, så jag kommer definitivt spela den flitigt. Dessutom så passade texten verkligen in på mitt liv, haha!
Jag såg förresten att både Karim och Mwuana skapat videon själva, med hjälp av en till. Så jävla grymt.
 
Om Mwuana fortsätter så här, så kommer han bli årets artist igen. Eller så kanske jag utser Karim & Mwuana till årets duo? Vi får helt enkelt se.
 

BONBON - Woods

 
Alltså det är en vecka sedan jag bloggade sist, så länge har det aldrig stått tomt här. Dock fick jag ny inspiration imorse, och jag hoppas verkligen att den håller i sig. Idag är en ledig dag, tack gode gud för det. Jag ska spendera dagen med min absoluta favorit, och resten av mina fina. Men innan dess tänkte jag dela lite musikglädje med er.
 
Min fina vän Caty, eller BONBON som hon numer kallar sig, har släppt en ny låt. En låt till alla oss om kommer från "woodsen" i de olika delarna av landet. Jag inkluderar mig själv i den kategorin, och många av raderna fastnade bra i hjärtat. 
Dessutom är hon en sjukt duktig artist, och jag är glad att hon valt att satsa allt på musiken. Vänta bara, ni kommer se mycket av henne här!
 
Sjukt bra låt, lyssna in den på SoundCloud:
 

Grillat & Grändy - Kaliber (Remix ft. Mwuana, Sikai, Ikhana & Linda Pira)

 
Alltså hur feeet jävla remix?!
Detta är min number one kärlekslåt, av alla jag hört typ. Haha! Och nu mitt i allt så släpper de en remix på den också. Hur grymt är inte det?
Så otroligt bra lineup också, det fanns liksom blandat av alla olika stilar och flow. Den kunde helt ärligt inte ha blivit bättre. 
 
"Det finns ingen i din kaliber"
Låten finns även på diverse streamingtjänster, för er som vill ha den i era listor!
 

Rankz ft. Denz - Coco (finns inne)

 
Malmö och Stockholma collab, hur fett låter inte det? Jag har längtat efter en sån här, för det finns så mycket tunga artister på båda ställen. Dessutom skulle jag påstå att Rankz och Denz passar jävligt bra ihop musikmässigt. 
Tycker inte ni också det?
 
Kolla in videon iallafall, den går i svartvitt, vilket också blir ett plus för mig!
(Låten finns även på Spotify)
 

LNKNT - Loska (EP)

 
Alltså Ellen din stjärna!
Det finns ingen tjej i Sverige just nu som gör samma sorts musik som LNKNT, och bråka inte med mig om den saken. För jag älskar verkligen den här stilen.
Sorry för att jag var någon dag sen igen, men det har varit mycket. Bättre sent än aldrig!
 
Dock hann jag inte lyssna igenom exakt alla låtar, då jag är på väg ut. Missade bara två tho, hinner ta igen det imorgon!
Jag kan inte välja någon favorit, men jag älskar viben på hela EPn.
Ellen, jag vet att du kommer läsa detta, och jag vill bara säga en grej: WOW vad du är grym! Keep doing your thing girl!
 

Fideli - Overdose

 
Jag har helt glömt bort denna. Ni vet ju releasefesten jag var med och planerade? Den som var för nästan en månad sen. Det var den här videon vi hade release för, och tanken var att jag skulle dela videon precis efter. Men tyvärr så kom livet ivägen. Jag har liksom kämpat med två jobb de senaste veckorna, och de få dagarna jag har varit ledig har jag spenderat med mina vänner. Det eviga livspusslet ni vet? Haha!
 
Men här är videon iallafall, jag gillar den.
Hoppas att flera av mina läsare får upp ögonen för Fideli nu, för hon är grymt duktig!
 Annerica@hotmail.se