Kaoset som kallas livet

Hej på er!
 
Jag vet att jag varit borta ett bra tag. Senast jag bloggade var typ i slutet av Juni. Jag skäms. Anledningen till detta är att livet varit rätt så intensivt, och komplicerat. Sen tåls att tillägga att jag inte haft något internet i nya lägenheten. 
 
Jag flyttade från Stockholm den 1 Juli. Jag har glömt att nämna det, både här och på alla andra sociala medier. Min arbetsplats flyttade i April nu iår. Och jag valde att följa med dem. Till en början så pendlade jag varje dag, med några andra. Men pendlandet höll på att ta död på mig. 4 timmar gick åt till att åka till jobbet och tillbaka varje dag. Jag hade 13 mil till jobbet, ENKEL VÄG. Kan ni tänka er? Så naturligtvis blev en flytt aktuell. Jag fick min lägenhet i Juli som sagt, och tiden efter det har varit otroligt kaotisk. Det har gått en månad, och jag har inte riktigt kommit iordning än. Mitt internet blev försenat 2 veckor, mest troligt pga adressändringen och så där. Vilket också varit rätt så påfrestande. 
 
Dessutom, så har jag i princip flyttat in på jobbet. Det här jobbet skulle bara vara tillfälligt. När jag började så hade jag inga tankar på att följa med i flytten, men saker förändras. Jag vill fortfarande arbeta inom musik såklart, men det är inte den lättaste branschen att ta sig in i. Och det jobbet jag har nu har verkligen fäst sig vid mig. Jag trivs som fisken i vattnet, och kommer mest troligt bli kvar ett bra tag. Sedan får vi helt enkelt se, vilken väg livet väljer.
 
Jag ska försöka uppdatera bloggen, så ofta jag hinner. För jag vill inte släppa detta helt. Men jag kommer naturligtvis inte ha lika mycket tid över, som jag hade när jag pluggade. I will try!
 
Ville mest bara uppdatera er om vad som händer i livet just nu, och att jag är på väg tillbaka.
Stay Tuned!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Annerica@hotmail.se