God Jul, och hoppas på en bättre fortsättning.

Hej allihopa!
 
Det är nu fyra månader sen jag bloggade sist. Och jag känner någonstans att jag är skyldig er en förklaring, eller kanske mig själv mest. 
 
Efter att jag skaffade ett heltidsjobb, och skulle ha bloggen på sidan om, så upptäckte jag exakt hur få timmar det finns på ett dygn. Jag kämpade så in i helvete för att få tiden att gå ihop i början, men kände efter ett tag att det inte riktigt gick. Och i Juni så flyttade jag en bit från Stockholm dessutom, så flytten tillsammans med all övertid på jobbet tog liksom slut på mig. Men under månadernas gång så kände jag liksom alltid suget för musiken, och jag har aldrig tappat drömmen om att på något sätt skapa mig ett eget namn i branschen. Hur får man tiden att räcka till? Jag tror på att ett aktivt samarbete med någon annan media skulle hjälpa mig enormt. För då skulle jag inte känna den här konstanta pressen. 
 
Men i slutet på Augusti hände något. Det var första gången jag fick mitt hjärta krossat, av något som inte var relaterat till förhållanden alls. Jag blev nekad en position på jobbet, som jag velat ha i månader. Det kändes som att jag svek mig själv, min avdelning, och inte minst min dåvarande chef. Och de som känner mig vet att jag har otroligt lätt för att sparka på mig själv. Så jag gick ner mig totalt. Jag hade kämpat så länge, verkligen sprungit 180, och plötsligt så sprang jag rakt in i en betongvägg. Detta gjorde att jag grävde ner mig, i mig själv, i flera månader. Jag är inte riktigt över det än. Men jag vet att min chans kommer en dag. 
 
Livet har varit turbulent, rätt jobbigt, men också fullkomligt fantastiskt nu ett tag. Men jag saknar bloggen, framförallt nu, när jag brukar göra min "Årets"-lista. Den har jag inte ens funderat över nu i år. Men jag kan länka årets mest spelade låt här nere, och jag tror inte att ni kommer bli förvånade! Haha.
 
Hur ska jag då kunna fortsätta? Jag vill hemskt gärna hitta ett samarbete med någon! Så om någon läser detta och blir intresserad, så är det bara att skriva till lilla mig på Facebook, eller maila annerica@hotmail.se. Alla tänkbara samarbeten är av intresse. Då jag pluggat musikbransch, och inte vill tappa det helt, så har jag nog rätt många användningsområden. Med samarbeten menar jag självklart att jag skulle bli skribent för någon annan hemsida, eller liknande!
 
Enligt Spotify så är detta min mest spelade låt, inom svensk hiphop iallafall:
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Annerica@hotmail.se