Joakim Gissberg - Fånga mig

 
Joakim Gissberg har varit tyst en längre period. Och i mailet jag fick i samband med denna låten, så fick jag förklaringen varför. Under hela 2016 har han jobbat på sin kommande ep, "Luna", som släpps inom en snar framtid. Detta är då första singeln, från kommande EP.
 
"Du och jag var inte bra för varann. Varför ska vi prata om vi ändå inte hör varann?"
Redan vid första raden så var jag fast. Den liksom la ett tryck över bröstet, för gud vad jag kunde relatera till texten. Jag måste ha spelat denna flera hundra gånger, bara på en vecka. Men så här är det nästan alltid med Joakims musik. Den talar till mig på en helt annan nivå, och den får mig alltid att känna en massa känslor som jag knappt visste att jag hade.
 
Sist men inte minst vill jag bara tillägga att jag är förvånad över samarbetet. Von Haartman för mig, är en producent som jag hört tillsammans med många olika rap/trap artister. Så att han gjort en låt tillsammans med Joakim Gissberg, är både förvånande och aastungt!
 

Album: Samboii - Mer än bara rap

 
För ett tag sen, jag vet inte exakt när, så släppte Samboii ett album. Jag har helt missat detta, av någon konstig anledning. Men bättre sent än aldrig, I guess. Så idag satte jag mig och lyssnade igenom hela plattan.
 
Samboii är duktig, så mycket kan jag säga iallafall. Det känns som att han inte har släppt något på ett tag, så det var väl dags. Jag lyssnade igenom varenda låt, och jag hittade snabbt två favoriter. 
 
"Världen stannar", som han gjort med Shivano och Leslie Tay, fastnade direkt. Den var magisk. Sen så var det en till som fastnade. "Om jag nu faller", med Constine. 
 
All in all, så var det ett riktigt bra album. Men kunde det bli annat än bra? 
 
Lyssna in albumet, om ni inte redan hört det:
 

Jalarazzi ft. Ingenjören - Makten

First of all vill jag bara konstatera hur mycket jag älskar musikvideos i svartvitt. Jag är liksom inne i en sån period i livet. Mörka videos, och svartvitt.
 
Jag måste ju faktiskt säga att låten var bra, även om den inte är av den typen som jag lyssnar på just nu. Men bara för att den inte passar in just nu, så betyder det inte att den är dålig. Jag gillade den, och vill såklart dela den med alla er andra.
 
Hoppas ni också diggar!
(Hade ingen omslagsbild att lägga till, tyvärr.)
 

Younnes feat. NOR - SOYB

 
Söndag, betyder bloggdag i min värld, Även om statistiken just nu är väldigt väldigt upp och ner, så vill jag inte ge upp. Det är fortfarande en kamp att pussla ihop tiden, men jag försöker iallafall. 
 
Jag tror bestämt att jag fick denna skickad till mig på Facebook igår, men eftersom jag var ganska upptagen på jobbet så kunde inte skriva direkt. 
 
Men hur som helst, denna låten hamnar direkt i min "sunday-mood" lista. Detta är absolut en sån låt som jag kickar igång när jag behövder varva ner efter en lång vecka. Så ja, I dig it. Absolut. Och jag hoppas att ni gör detsamma:
 

AMR - Vi Två ft. Cherrie & Keya

 
Alltså tack för att denna äntligen släppts! Hörde/såg den på EastFM och blev så käääär.
Detta är Amr's första singelsläpp. Så vill även passa på att gratulera till att du har gjort en riktig jävla dunderlåt.
Dessutom, hur bra låter inte Cherrie & Keya tillsammans??? Magi, på riktigt.
 
Det kommer antagligen sluta med att jag lyssnar på denna hela vägen till jobbet imorgon, haha!
 

Adi - Gå Nånstans (feat. Patryk, Oscar Levander)

 
Först och främst, Förlåt grabbar, för att jag missat era senaste släpp!
Efter ca 30 sekunder kom jag på mig själv med att sitta och dansa i stolen. Så jag behövde inte tänka på om jag gillade låten eller inte. Haha! Jag försöker verkligen måla med ord, angående mina åsikter kring låten. Men jag har jobbat galet hårt idag, och skallen hänger inte riktigt med.
 
Allt jag kommer fram till är att låten är D U N D E R! Och ja, den finns även på Spotify, för er som använder det.
 

Ice Twice - Lyxliv

 
Alltså, jag har följt Ice Twice länge nu. Tror jag träffade henne första gången när jag precis flyttat till Stockholm. Hon har inte bara en otroligt fin röst, hon är en riktigt fin person också. Så självklart har jag följt hennes musik ända sen dess.
 
Jag gillade denna extremt mycket. Den liksom passade in så fint i min vibe. Så ja, den kommer fortsätta spelas flitigt här i huset iallafall!
 Annerica@hotmail.se