Almost back

Tja alla ni trogna som fortfarande klickar in här!
 
Jag har haft en paus, onödigt lång, men ack så behövlig. Livet blev för bra helt enkelt, och annat kom ivägen. Jag vet inte hur mycket jag vågar berätta här men.. min framtid är säkrad i Stockholm ett bra tag framöver.
 
Jag vet inte riktigt vad som hände ikväll, men helt plötsligt fick jag sån enorm lust att skriva igen. Jag har nog saknat det här med att uttrycka mig i text. Plus att musik är, och kommer alltid att vara, en viktig del av mitt liv. I slutet på 2016 gick jag däremot igenom en personlig kris av olika anledningar så skrivandet trillade bort. Låt oss bara säga att 2016 var ett otroligt påfrestande och konstigt år, och i November så kraschade jag totalt. Allt jag hade i huvudet var att klara av dag för dag. Detta gick inte bara ut över bloggen dock, utan många personliga relationer också.
 
När det sedan vände till det bättre så gick det nästan för snabbt. Vilket gjorde att jag hamnade i någon sorts stress och jobbet var i princip det enda jag hade tid att tänka på. För att inte bli galen det vill säga.
 
Årets listan som jag började publicera blev bara halvklar. Jag hade liksom ingen lust. Men i skrivande stund så har inspirationen kommit tillbaka, och jag har några kategorier kvar till er. Om ni fortfarande är sugna det vill säga. Dessutom har jag börjat få tillbaka intresset för svensk hiphop igen, för även det föll bort ett tag. Det känns som att jag har så mycket mer att dela med mig av, när det kommer till att faktiskt skriva om musiken som släppts.
 
Så inspirerad som jag är ikväll så skulle jag mest troligt kunna skriva en novell till er om hur bra livet är, men det skulle ni aldrig orka läsa, plus att en del av det stannar nog i mitt privatliv just nu.
 
Jag hoppas bara innerligt att de samarbeten jag planerade förra året fortfarande är aktuella, och att jag kommer arbeta tillbaka till mitt tidigare läsarantal igen. Det kommer säkert ta en hel del tid men det är helt klart värt det!
 
Hoppas ni har tålamod med mig bara, så hörs vi snart igen!
 
xoxo
Erica
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Annerica@hotmail.se